Kreatív nászajándék héliumos lufikkal

Esküvőre vagy hivatalos, és nem tudod, hogy mit adj az ifjú párnak? A kávéfőző/étkészlet már nem divatos, a legjobb ajándék a pénz lett, de az olyan snassz, nem? Íme 4 pofonegyszerű tipp, hogyan dobhatod fel a borítékot – vagy bármely más apró ajándékot!

Mindig örül az ember, ha esküvői meghívót kap, hiszen ez azt jelenti, hogy egy szerette – barát, rokon – megtalálta Élete Párját, akivel összeköti az életét. Mi lehet ennél romantikusabb?
De nem sokkal ezután elözönlik az agyunkat a kínos kérdések: mit fogok felvenni? Mit adjak ajándékba? Mennyi pénzt illik a menyasszonytáncba dobni?

Sőt, ha a menyasszony oldaláról érkezünk, akkor felmerül még a lánybúcsú megszervezésének, és a lánybúcsús játékok kiötlésének kérdése is… ezekhez itt találsz segítséget:héliumos lufi lánybúcsúra

Mivel ma már a legtöbb pár együtt él az esküvő előtt, ezért a hagyományos, „életindító” ajándékok kezdenek kimenni a divatból: szinte minden párnak van már étkészlete, hűtőszekrénye, kávéfőzője, és nincs szükségük mindebből még egy garnitúrára. Vagy még ötre, ha a meghívottak ugyanazt vennék…

A leggyakoribb ajándék manapság a pénz, és legyünk őszinték, talán a pár is ennek örül legjobban, hiszen egy vagyonba került nekik, hogy megvendégelhették az összes barátjukat, rokonukat. Pénzt pedig borítékba, és/vagy menyasszonytáncba szokás tenni.

De mi van, ha te ennél egyedibb ötletre vágysz?

4 kreatív ötlet nászajándékra – héliumos lufikkal!

 1. Csomagolj lufiba!
  Érdemes egy nagyobb címlet helyett sok kisebbel játszani, úgy látványosabb lesz, de mindenféleképpen papírpénzek legyenek! Tekerd fel a bankókat, dugd a lufiba, majd egy héliumos palack segítségével fújd fel a lufit!
  Ha nagyon kreatív vagy, a lufit becsomagolhatod tüllbe, írhatsz rá szép üzenetet, vagy szétoszthatod az összeget több lufi közt is. Garantáltan látványos megoldás! (Megjegyzés: ha nem átlátszó lufit használsz, érdemes felhívni a pár figyelmét arra, hogy ne keverjék össze a lufit a dekorációval, és ne hagyják hátra az este végeztével!
 2. Csomagolj lufit az ajándékba!
  Tedd a borítékot (vagy más, apróbb ajándékot) egy nagy dobozba, és töltsd meg a dobozt héliumos luNyitás után héliummal töltött lufisereg emelkedik ki.fikkal! Amikor a pár kibontja a dobozt, nem csak a pénznek fog örülni: a felreppenő lufik is mosolyt csalnak majd az arcukra!
 3. Love is in the air
  Ehhez szintén kisebb bankók kellenek majd: tedd őket külön borítékokba, és ezeket kösd fel több lufira. A lufik szalagjára érdemes valamilyen súlyt tenni (egy marék aprópénzt tüllbe csomagolva, vagy valami szép apró ajándékot), nehogy elszálljon a pár vagyona!
 4. Játsszatok!
  Ha a pár játékosabb típus, akkor játszhatjátok az elsőt úgy is, hogy nem látszanak át a lufik. Ekkor a pénzen kívül egy-két lufiba rejthettek üzenetet, vagy akár teljesen haszontalan dolgokat is, és a párnak ki kell pukkasztania a léggömböket, hogy megtalálják az ajándékot. Minél több a lufi, minél jobban szét van aprózva az összeg, annál mókásabb lesz, és annál jobban fognak örülni, ahogy pukkasztásról-pukkasztásra gyarapodik a vagyonuk!
  Megjegyzés: mivel a legtöbb esküvőnek elég kötött a menetrendje, ezért ezt érdemes inkább később, egy külön alkalommal eljátszani. Az esküvőn csak egy meghívót adj át a párnak, amiben vacsorára invitálod őket magadhoz! Az időpont kitalálásánál vedd figyelembe, hogy a nászút után még illik legalább egy hetet adni a párnak, hogy kiélvezhessék egymás társaságát:)

Sok boldogságot kívánunk minden ifjú párnak és jó bulizást a meghívottaknak!