Héliumos lufi dekorációs ötletek

Ötleteket keresel? A legjobb helyre jöttél. Van lufid? Akkor mindened megvan, hogy tökéletes ünneplést csapj!

Lufi fal

lufi falA lufival borított falat könnyű elkészíteni és rendkívül látványos. (Ide még okvetlenül hélium sem kell!) A felfújt lufik rögzítését átlátszó horgász damillal, vagy a fal színével megegyező cérnával is megoldhatjuk. A lufikat felfújhatjuk magunk vagy igénybe vehetünk pumpát, esetleg héliumpalackot. A falat megvilágíthatjuk hátulról rejtett fényekkel, a lufikból formázhatunk mintákat, szavakat, vagy logót.

 

Lufi banner

Ügyesebbek látványos színátmenetet is létrehozhatnak belőle.Ez a ballon fal egy változata, csak itt nem a teljes falat borítjuk be vele, hanem egy sávot gyártunk, ami lehet egyszínű, tarkabarka, de ügyesebbek látványos színátmenetet is létrehozhatnak belőle. (Szintén megoldható hélium nélkül is.)

 

Ballon mennyezet

Filmekből ismerős partikörnyezet.. lebegő lufik!Filmekből ismerős környezet: fekvő lufik a padlón – szétszórt lebegő lufik a légtérben… A főhős felnéz éééééés lebegő lufik a mennyezeten számolatlanul! Gyerekeknek a szivárvány egész spektruma mehet, felnőtteknek visszafogottabb színeket ajánlunk a rendezvény témájához illeszkedve. Természetesen itt már csak héliumos luftballon jöhet szóba.

Lebegő lufik a mennyezeten.

Héliumos lufimeglepetés doboz

Nyitás után héliummal töltött lufisereg emelkedik ki.Korosztálytól függetlenül nagy hatást tud kiváltani egy hatalmas ajándékdoboz, amiből nyitás után héliummal töltött lufisereg emelkedik ki. (És persze ott lapul az ajándék is.)

 

Csinálj világító lufit!

Csinálj világító lufit!
Tegyél egy apró világító eszközt (pld glow stick-et, másnevén partifénycsövet) a lufiba felfújás előtt – alkonyat után a te bulid lesz a leglátványosabb.

 

Fess a lufikra!

Fess a lufikraEgy kevés művészi vénával lufijaidat mesterművekké alakíthatod, amivel abszolút egyedivé teheted a bulit.